Leverans

Vårt företag kommer att ta den snabbaste leveransen i världen, inklusive EMS, DHL. De flesta beställningar skickas via International Express Mail Service och kommer vanligtvis inom 1 vecka. Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbetar med EMS långsiktigt. Alla beställningar är försäkrade för hela köpesumman och kan spåras på EMS webbplats.

Produkterna kommer att skickas inom 24 timmar efter mottagandet av din betalning. Och vi levererar dem direkt till din dörr inom några dagar efter arbete. Vid semester kan de bli försenade i motsvarande grad. Normalt behöver leverans av paket 7 - 14 dagar för att komma till de ofta transporterade länderna, som USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike. Andra länder behöver 10-15 dagar. Se till att du är hemma när paketen förväntas anlända.

 

Returpolicy

Innan du kan njuta av enkel bytes- och returpolicy måste du kontakta oss för leveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Alla varor som skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick, dvs oanvända, otvättade, med alla etiketter fästa.

* När det gäller kvalitetsproblem eller felaktig version, ta bilder av föremålen och skicka dem till oss. Vi tar fullt ansvar vid kvalitetsproblem.

* Om du inte är nöjd med färg eller storlek, men inte kvalitetsproblem, kan byte eller delvis återbetalning av köpesumman göras. Returfrakt sker på köparens bekostnad.

* Om du har några frågor om att returnera dina produkter, vänligen kontakta oss!

 

Ingen retur eller byte i dessa situationer:

1) Vi accepterar inte varor som har kvalitetsproblem som beror på subjektiv medvetenhet om defekta varor.

2) Vi accepterar inte returer av föremål som har använts, skadats, graverats eller ändrats av tredje part.

3) We do not accept items that are unauthorized, packaged incorrectly, or improperly insured.

 

Vi uppskattar din förståelse.

 

Annullering av beställning

 

Annullering av en beställning måste begäras innan beställningen har skickats. Orsak att vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter beställning, så vi kan inte alltid avbryta en beställning efter att den har lagts. Din förståelse uppskattas. Avbeställningsförfrågningar efter att beställningen har skickats behandlas i enlighet med vår returpolicy.

 

 

Vänligt meddelande

 

Om du inte fick ditt spårningsnummer inom 3 dagar efter att du lagt din beställning kan din e-postserver ha sett det som skräppost. Kontakta oss i så fall för hjälp.